ZAŠTITA PODATAKA I ODGOVORNOSTZaštita podataka pri plaćanju kreditnom karticom


Povjerljivost vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za web naplatu osigurane su pomoću Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128- bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

To omogućuje siguran prijenos podataka i sprječava neovlašteni pristup podacima tijekom komunikacije između korisnika i T-Com PayWay usluga i obratno.

T-Com PayWay usluga i financijske institucije (kuće kreditnih kartica) razmjenjuju podatake uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koje je također zaštićena od neovlaštenog pristupa.

Brojevi kreditnih kartica se ne pohranjuju i nisu dostupni neovlaštenom osoblju.Prikupljanje i zaštita osobnih podataka


Obvezni smo štititi osobne podatke naših klijenata na način da prikupljamo samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Također, obavještavamo naše kupce o načinu prikupljanja podataka te redovito dajemo korisnicima mogućnost o tome kako će se njihovi podaci koristiti, uključujući i mogućnost odluke da li se žele nalaziti na našem popisu koji se koristi za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

PBZ Card IZJAVA konverzije valute (vrijedi samo za narudžbe izvan RH):

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Vaša kreditna kartica bit će terećena u iznosu dobivenom kroz pretvaranje cijena iz eura u hrvatske kune prema važećem tečaju Hrvatske narodne banke. Prilikom terećenja vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u lokalnu valutu prema tečaju kartičnih kuća. Zbog svega navedenog postoji mogućnost male razlike cijena od navedene na našim web stranicama.Sigurnost
www.penta-zagreb.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnosti stranice. U redu