KORPORATIVNA PUTOVANJA

Korporativna putovanja

Naš licencirani IATA odjel, kombinirajući svoja znanja s novom tehnologijom, brinut će se za svaku sitnicu koju vaša uprava i zaposlenici zatrebaju dok su na poslovnom putu.

Za većinu poduzeća troškovi putovanja predstavljaju drugi najviši kontrolirani godišnji trošak, koju premašuje samo trošak plaća i beneficija.

Da bi se bolje kontrolirali te smanjili troškovi, nudimo vam pregovaračku moć s dobavljačima praćenu našom podrškom 24/7.

Izdajemo avio karte, osiguravamo smještaj, transfere, rent a car te obroke za vaše zaposlenike ili klijente, sobe za sastanke, osiguranje, darove te znanje o destinaciji.

Naši voditelji projekta vodit će brigu o mjestu održavanja događaja, tehničkoj opremi, rasporedu, komunikaciji s drugim sudionicima sastanka i još mnogo toga.

Na temelju našeg dugogodišnjeg iskustva razvili smo sustav koji nam daje potpuni uvid u vaše budžete, rashode, ugovore sa dobavljačima i uvjete te mjesečni (ili tjedni ako ima potrebe) izvještaj. Za sastanke nudimo kompletnu platformu za slanje, rasporeda programa, registraciju / prijavu, materijale i obavijesti.

Poticajna putovanja

Nagradite svoje najbolje zaposlenike te poboljšajte njihovu izvedbu organiziranjem poticajnih putovanje s nama. Dajte svojim klijentima nagradu za njihovu odanost i zadržite ih. Motivirajte svoj tim. Poticajna putovanja su mjerljive i učinkovite metode, pa vam donosimo dodanu vrijednost na uloženo.
Mnoga istraživanja dokazuju da poticajni programi mogu povećati učinak radnika od 25 do 44 posto, ali samo ako se provode na način da se bave svim pitanjima koja se odnose na učinke i motivaciju.

Organizirat ćemo za vas sve potrebno, od odabira destinacije i savjetovanja, osiguravanja smještaja, uzbudljivih programa na egzotične destinacije, registraciju, promociju, proizvodnju i upravljanje programima, upravljanje sudionicima te VIP osobama logističko upravljanje, planiranje i upravljanje, grupne aktivnosti i analizu povratnih informacija.

Znamo točno kakvu vrstu poticajnog putovanja ponuditi vašim zaposlenicima, jer smo već odradili poticaje za tvrtke koje dolaze iz područja IT-a, osiguranja, banaka, farmaceutske industrije, telekomunikacija, itd. To znanje nam pomaže stvoriti poticaje po mjeri. Klijenti koji dolaze iz različitih zemalja priznaju da nisu očekivali tako visoku razinu usluge u Hrvatskoj. Naši dobavljači su pažljivo odabrani te smo svi mi pobjednički tim. Kompliment poput “Vidim da uživate u svom poslu” je najveća nagrada koju naš zaposlenik može dobiti od naših klijenata. Ti isti klijenti nam se uvijek vraćaju jer smo 24 sata uz njih, rješavajući sve njihove potrebe i ad hoc zahtjeve.

Kongresi

Osim organiziranja brojnih kongresa u Hrvatskoj za sve naše dugoročne i nove klijente, organiziramo i putovanja na strane kongrese (izvan Hrvatske). Poznavajući vaše potrebe i uz optimizaciju troškova pronaći ćemo za vas smještaj koji odgovara vašim potrebama, transfere i zrakoplovne karte. Pomažemo vam prilikom registracije i sudjelovanju na kongresu.