ODGOVORNOST

Etika
Naša moralna načela i etička pravila zahtijevaju da se posao obavlja pravilno i pažljivo, uz praćenje poslovanja i preuzimanje odgovornosti. Naše poslovanje je transparentno, uvijek smo na raspolaganju, objavljujemo i dijelimo informacije te poštujemo ugovorne obveze i poslovne ugovore. Posjedujemo nultu stopu tolerancije za sukob interesa i diskriminacije na radnom mjestu.

Izvrsnost
Nismo zadovoljni s prosječnim te uvijek težimo izvrsnosti. Našu strast prema poslu možete pronaći čak i u imenu naše agencije- Penta dolazi od grčke riječi „penta“ što se može prevesti kao pet, tj. najbolja ocjena. Kako bi odgovorili na izazove s kojima se susrećemo njegujemo kreativnost i inovativnost naših zaposlenika. Stvaramo dodanu vrijednost za naše klijente te gradimo dugoročne partnerske odnose.

Edukacija
Iako naši zaposlenici imaju izuzetno znanje i iskustvo, koristimo svaku priliku da unaprijedimo svoje znanje. Kako bi osigurali veću razinu usluge od očekivane, kontinuirano se obrazujemo te novo stečeno znanje odmah implementiramo. Aktivni smo u potrazi i praćenju informacija te stvaranju trendova.

Briga o planeti
Papir ne uzimamo zdravo za gotovo. Šume su pluća planeta te se u skladu sa tim i ponašamo. Snažno potičemo elektroničku komunikaciju, recikliranje papira, pažljivo naručivanje materijala te potičemo druge da čine isto. Vodimo brigu o planeti – sada!