icon_cal RASPORED KONGRESA

DOBRODOŠLI


Kao PCO agencija (profesionalni organizator kongresa) specijalizirani smo za organizaciju kongresa i konferencija, od procesa kandidature, izrade budžeta, organizacije na licu mjesta do financijskog izvještaja i izrada evaluacijske analize.

Mi smo također i DMK- destinacijska menadžment kompanija. Brinemo za sve potrebne detalje od hotelskog smještaja, transfera do izrada poticajnih i zabavnih programa. Naš cilj je "ispuniti obećanje". Želimo da vama čestitaju na dobro obavljenom poslu koji smo mi organizirali za vas.

Naš odjel korporativnih putovanja za vas će pronaći najpovoljnije veze te osigurati smještaj i transfere po vašim potrebama, bilo za putovanja vaših zaposlenika ili za putovanje na kongres u inozemstvu. Također organiziramo poslovne sastanke i edukacije vaših zaposlenika ili klijenata po Hrvatskoj i mnogim zemljama Europe.

Našu strast prema poslu možete pronaći čak i u imenu naše agencije- Penta dolazi od grčke riječi „penta“ što se može prevesti kao pet, tj. najbolja ocjena. Sa znanjem koje smo stekli organizirajući kongrese po svijetu te lokalnim iskustvom možete biti sigurni da je vaš projekt u iskusnim rukama.

icon_references icon_congress icon_services
  icon_services  
www.penta-zagreb.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnosti stranice. U redu