preloader

Poticajna putovanja

Potaknite izvrsnost

Kada odlučite nagraditi i nadahnuti zaposlenike, partnere i kupce poticajnim putovanjem, obratite se Penti. Kao jedna od najprepoznatljivijih tvrtki za destinacijski menadžment u Hrvatskoj, pružamo vrhunske doživljaje na savršenim lokacijama.

Vrhunski doživljaj odredišta

Doživite najbolje od Hrvatske

Kao DMK stručnjak, Penta nudi prednost u dugoročnim profesionalnim odnosima s ugostiteljima, prijevoznicima, hotelima i drugim pružateljima usluga. Uz malu pomoć predanog stručnjaka za planiranje putovanja izbjeći ćete nepotrebne dodatne izdatke.

Iskusni \\\ Profesionalni \\\ Pouzdani \\\ Transparentni \\\ Inovativni \\\ Iskusni \\\ Profesionalni \\\ Pouzdani \\\ Transparentni \\\ Inovativni \\\

Savjetovanje i planiranje

Vaša ideja, naše znanje i iskustvo

Kao tvrtka za odredišni menadžment Penta se brine o svakom vašem koraku, od izbora mjesta i rezervacije do organizacije događanja, pa čak i uređenja. Dolasci i odlasci gostiju planirani su i koordinirani, slijedeći točan vremenski raspored koji zajedno određujemo. Osigurat ćemo vam transparentnost kada su u pitanju računi dobavljača i detaljno izvještavanje na kraju putovanja.

Programi po mjeri

Ispričajte svoju priču

Kao iskusna tvrtka za upravljanje odredištima, u pružanju svojih usluga Penta prati svaku vašu želju i zahtjev. Priča i vrijednosti vaše tvrtke služe nam kao smjernice pri odabiru mjesta, uređenja, hotela ili izbora koktela. Svaki je doživljaj odraz vaše tvrtke i robne marke.

eu
eu eu

Web stranicu je sufinancirala Europska unija u skladu s operativnim programom o konkurentnosti i koheziji Europskog fonda za regionalni razvoj.

Pročitajte Više