preloader

Organizacija konferencija

Usmjereni na uspjeh

Uz pomoć stručnog tima Pente isplanirajte svoj kongres, vodite računa o budžetu i upravljajte sponzorima, partnerima i izlagačima.
Povećajte posjećenost pažljivo osmišljenom kampanjom i vizualnim identitetom.

Planiranje kongresa

Prepustite nam sve

Penta vodi računa o svemu, od organizacije programa za vašu konferenciju do vođenja računa o govornicima – podijelite svoje kontakte i željenu publiku, mi ćemo se pobrinuti za njihov smještaj i putovanje, kao i postavljanje i vođenje izložbenog prostora.
Penta je uspjeh vašeg kongresa.

Iskusni \\\ Profesionalni \\\ Pouzdani \\\ Transparentni \\\ Inovativni \\\ Iskusni \\\ Profesionalni \\\ Pouzdani \\\ Transparentni \\\ Inovativni \\\

Odredište i realizacija na licu mjesta

Mjesta za svakog

Promislite što želite, a mi ćemo vam predložiti idealnu lokaciju ili nekoliko njih. Čim ju odaberete, mi ćemo vam složiti plan izvedbe i dogovoriti sve potrebno za sretno putovanje vaših zaposlenika, kolega i uzvanika.
Doživljaj i ozračje odabranog odredišta doprinijet će na najbolji način efektnosti vašeg kongresa. Uz Pentu je svaka lokacija po vašoj mjeri.

Strategija i marketing

Povećajte posjećenost

Kad se odlučite za program i lokaciju svoje konferencije, najteži je dio privući pravu publiku, sastavljenu od kolega i konkurencije. Penta za vas može oblikovati i izvesti komunikacijsku strategiju, marketinšku kampanju, priopćenja za medije, razne promidžbene materijale i vaše prisustvo na društvenim mrežama.

Tehnološka rješenja

Iznenadite sve uzvanike

Za publiku žednu nove, nikad viđene tehnologije Penta može organizirati inovativna rješenja na razmeđi virtualne i proširene stvarnosti, holograma ili drugih novih tehnologija. Sve smo ih isprobali i testirali kako bismo vam mogli preporučiti idealnu tehnologiju za najbolji dojam.

Dugogodišnje iskustvo u farmaceutskoj industriji

Usklađeni s regulativom

U 30 godina organiziranja medicinskih i znanstvenih kongresa naučite puno o važnosti usklađenosti i transparentnosti. Mi ćemo vas neprestano izvještavati o svemu, u detalje. Uz Pentu se posluje potpuno transparentno.

eu
eu eu

Web stranicu je sufinancirala Europska unija u skladu s operativnim programom o konkurentnosti i koheziji Europskog fonda za regionalni razvoj.

Pročitajte Više