preloader

Što nas čini posebnima?

Pioniri profesionalne etike

Kad organizirate konferencije, sastanke, poticajna ili bilo kakva druga putovanja za svoje zaposlenike, utjecajne stručnjake ili kolege, uz Pentu ste sigurni pri svakom koraku.

Naša posvećena, neprekidna i potpuna podrška brine se o vašem ugledu pred svakim zaposlenikom i partnerom koji prisustvuju vašim sastancima i kongresima.
Mi se brinemo o regulativi kako bi sve bilo transparentno i prošlo glatko za sve uključene.
Naš dugogodišnji ugled kod dobavljača, hotela i drugih partnera na svim našim odredištima značajno olakšava izvođenje svakog projekta.
Kad surađujete s nama, vaši su ciljevi i naši jer nastojimo potpuno razumjeti vaše potrebe i osmisliti nadahnjujuće sastanke i događanja koja jasno prenose vaše vrijednosti.

Stručnjaci za inovativna događanja

Kako biste ostavili dobar dojam, morate ponuditi nešto izvan uobičajenog, stoga dajemo sve od sebe da podignemo standarde svakim događanjem, sastankom ili kongresom koji organiziramo.

To znači da ćemo osmisliti jedinstvene koncepte za vaše događanje, pronaći odgovarajuće odredište, rukovoditi vašim izložbenim prostorom i vašim govornicima koji privlače posjetitelje na potpuno transparentan način.

Pratite tko je stigao, koliko se sudionika prijavilo i kako djeluje naša kampanja putem našeg online sučelja.

Potpuna transparentnost i usklađenost

Kao stručnjaci za događanja u farmaceutskoj i medicinskoj industriji, potpuno razumijemo usklađenost s partnerima te potrebu za transparentnošću.

Biti u mogućnosti vidjeti svaki korak, provjeriti svaku ponudu dobavljača i rezultate naših pregovora znak je pouzdanog partnera koji dijeli vaše poslovne ciljeve i poslovno usmjerenje.

Dobivate uvid u ono što se zbiva iza kulisa, vidite sav trud koji ulažemo kako bismo druge informirali o vašoj robnoj marki i poboljšali vam tržišni položaj.

Naše usluge

 1. 01
  Organizacija kongresa

  Suradnja s Pentom donosi izvanrednu potpunu uslugu i financijsku odgovornost u postizanju vaših ciljeva. Obratite nam se s povjerenjem kad želite organizirati medicinski ili znanstveni kongres svjetske klase, uz impresivne uštede vremena i resursa.

 2. 02
  Događanja

  Strateško planiranje i kreativna uporaba tehnologija omogućuje Penti stvoriti nezaboravne doživljaje koji dugo zadrže pažnju vaših sudionika.

 3. 03
  Sastanci

  Ostvarite ciljeve svakim sastankom koji Penta organizira za vas, istovremeno vodeći računa o troškovima. Mi se brinemo o svemu, od strategije do izvedbe, optimiziramo vaš proračun, uz zainteresiranu i zadovoljnu publiku.

 4. 04
  Poticajna putovanja

  Naše dobro poznavanje odredišta iz pozicije tvrtke za odredišni menadžment, dugogodišnji odnosi s raznim pružateljima usluga na samim lokacijama i pažnja usmjerena na detalje znače da će vaši kolege i partneri uživati u jedinstvenim doživljajima i nezaboravnim putovanjima na nova, uzbudljiva mjesta.

 5. 05
  Korporacijska putovanja

  Penta nudi cijeli raspon putničkih usluga – zrakoplovne karte, rezervacije smještaja i prijevoza – uz vrlo konkurentne cijene i cjelodnevnu podršku specijaliziranog savjetnika za vaše putnike.

 6. 06
  Komunikacija i promocija

  Potpuna prezentacija i promocija – od logotipa vašeg događanja do upravljanja društvenim mrežama, odnosa s javnošću i marketinga – Penta vas predstavlja na svim medijskim kanalima, čime povećava posjećenost i vašu vidljivost u medijima.

Naši klijenti

Naš pristup baziran na rješavanju problema ključ je dugogodišnjih odnosa koja smo razvili s brojim klijentima u privatnim i državnim tvrtkama.

 • stručnim i znanstvenim društvima
 • farmaceutskim tvrtkama
 • destinacijskim management kompanijama (DMK)
 • raznim drugim industrijama poput financija, IKT-a, telekomunikacija
 • državnim institucijama i javnom upravom

30

godina

iskustva u organizaciji konferencija i događanja

60+

klijenata

350+

organiziranih događanja

Više od

35.000

registriranih sudionika

Prodano više od

10.000

m2 izložbenog prostora

eu
eu eu

Web stranicu je sufinancirala Europska unija u skladu s operativnim programom o konkurentnosti i koheziji Europskog fonda za regionalni razvoj.

Pročitajte Više