preloader

Projekti

Što o nama kažu klijenti

“Pentin je tim vrlo precizan i detaljno pokriva sve potrebe klijenata. Njihovi savjeti i uvid u organizaciju konferencija bili su vrlo korisni i povećali vrijednost našeg događanja. Njihov prijateljski i fleksibilan pristup značajno je pridonio uspjehu konferencije ‘Izazov promjene’ s oko 450 sudionika.”


Sanda Kuhtić Nalis

Direktorica za poslovnu podršku i voditeljica korporativnih komunikacija
Zagreb Stock Exchangea Inc

“Penta mi čini život lakšim. Njihove ideje za buduće projekte neodoljivo su inovativne. Suradnja je uvijek ugodna, okruženi ste nasmijanim licima ljubaznih ljudi koji rade s vama. Iskreno preporučujem!”


Ana-Marija Blažeković Kezele, dr.med.dent.

Viša voditeljica projekata
Servier Pharma d.o.o.

„Jako sam zadovoljan Pentinim rezultatima i oduševljen sam njihovom posvećenošću, suradnjom i odgovornošću. Vrlo su fleksibilni za potrebe klijenta i svjesni situacije, što je od velike važnosti u korporativnom okruženju. Zaista čine izvanredan posao!“


Mišo Gnječ

Key Account Manager Croatia
Key Account Croatia
JT International Zagreb Ltd

“Cijeli je tim posvećen projektu, fokusiran i usredotočen na sve segmente organizacije. Imaju vrlo profesionalan i prijateljski pristup.”


Dijana Bojčeta Markoja

Direktorica Udruženja društava za upravljanje mirovinskim fondovima (UMFO)

“Pentina profesionalnost i sposobnost prosudbe daju nam samopouzdanje i potrebnu podršku za brojna nezaboravna iskustva za naše klijente na poticajnim putovanjima.”


Fernando Chaganek

Generalni direktor
Dafing grupa

Vaše fantastično poznavanje svakog odredišta, kreativne ideje i odlična suradnja s različitim pružateljima usluga uvijek su ispunili naša zaista visoka očekivanja!

Puno vam hvala i unaprijed se veselimo sljedećem krstarenju vašom zemljom s vama.


Christian Mühleck

Direktor
Ocean Event Gmbh

Od prvog smo se trenutka osjećali sigurno. Vrlo detaljni, svestrani programski prijedlozi uz pregledan troškovnik. Za vrijeme zajedničkog putovanja, Penta tim impresionirao nas je svojim kompetencijama, znanjem i predanošću. Možemo samo preporučiti suradnju.


Claudia Neuburg

Die Continentale, Insurance Group
Odjel prodaje i marketinga

Professionalism, expertise and responsibility \\\ Excellent service \\\

Professionalism, expertise and responsibility \\\ Excellent service \\\

eu
eu eu

Web stranicu je sufinancirala Europska unija u skladu s operativnim programom o konkurentnosti i koheziji Europskog fonda za regionalni razvoj.

Pročitajte Više