preloader

Korporativna putovanja

Sve prepustite nama

Savršeno organizirana putovanja za pojedince, korporativne ili profesionalne skupine koji dolaze ili odlaze bilo kamo u svijetu uz stalnu, neprestanu podršku. Kad se Penta brine za vaše putne aranžmane, vaši su putnici dobro zbrinuti.

Individualna putovanja

Vaš osobni putni agent

Kada prepustite Penti brigu o putovanjima i smještaju, vaši se ljudi i polaznici mogu usredotočiti na svoje poslovne ciljeve. Njihova je sigurnost na prvome mjestu, dok je na drugome mjestu isplativost naših putnih aranžmana. Vaši će putnici uživati u Penta posvećenoj podršci koja spremno rješava svaku situaciju koja se pojavi tijekom putovanja.

Iskusni \\\ Profesionalni \\\ Pouzdani \\\ Transparentni \\\ Inovativni \\\Iskusni \\\ Profesionalni \\\ Pouzdani \\\ Transparentni \\\ Inovativni \\\

Grupna putovanja

Sve ide glatko

Prednosti su rada s predanim organizatorom putovanja kao što je Penta brojne: vi dobijete bolje cijene, svi uzvanici stignu na vrijeme. Članovi tima zbliže se izvan korporativnog okružja. Sve to, potpuno transparentno i usklađeno sa zakonskim obvezama.

Podrška 24 sata dnevno

Uvijek u dobrim rukama

Naši predani putni agenti bit će s vašim putnicima na svakom koraku, od rezervacije leta do pomoći pri pronalaženju smještaja ili prijevoza. Sva pitanja oko transfera, kašnjenja letova, otkazanih letova, hotela, tko će doći po vaš tim odgovorena su odmah i s osmijehom, što puno znači na poslovnim putovanjima.

Izvještavanje i usklađenost

Jasan prikaz potrošnje

Uživajte u transparentnosti i usklađenosti uz detaljno i ažurno izvještavanje u svim fazama događaja ili putovanja koja organiziramo za vas i vaše zaposlenike i utjecajne stručnjake.

eu
eu eu

Web stranicu je sufinancirala Europska unija u skladu s operativnim programom o konkurentnosti i koheziji Europskog fonda za regionalni razvoj.

Pročitajte Više