preloader

Sastanci

Budite produktivni

Organizirajte sastanke vezane uz pojedinu industriju uz potpunu transparentnost i usklađenost. Pratite uključenost publike, proračun i svoje ciljeve. Surađujte s potencijalnim sudionicima na novoj razini bez obzira na vrstu sastanka koji Penta organizira za vas.

Planiranje sastanka

Cjenovno prihvatljivo

Od odabira mjesta održavanja sastanka u skladu s budžetom do transparentne izrade proračuna, korporacijski usklađenog izvještavanja, Penta osmišljava isplative sastanke koji daju mjerljive rezultate.

Odabir odredišta

Lokacija, lokacija, lokacija

header

Izbor mjesta za vaše događanje značajno utječe na efektnost kongresa. Penta će vam pomoći zadovoljiti sve potrebe sudionika i partnera. Više ne morate birati između odgovarajuće sobe za sastanke ili nadahnjujućeg krajolika. Uz Pentu možete oboje.

Iskusni \\\ Profesionalni \\\ Pouzdani \\\ Transparentni \\\ InovativniIskusni \\\ Profesionalni \\\ Pouzdani \\\ Transparentni \\\ Inovativni

Optimizacija proračuna i kontrola troškova

Usklađenost i učinkovitost

Potpuna podrška prilikom osmišljavanja i organizacije kongresa i sastanaka za naručitelje donosi najviše vrijednosti, uz kompletno transparentne troškovnike. Sve što radimo za vas bit će usklađeno i unutar budžeta, uz redovite izvještaje na svakom koraku. Vi donosite odluke, a mi ih ostvarujemo.

Sastanci istraživača

Postignite rezultate, uskladite se s regulativom

Sinkronizirajte prezaposlene rasporede sudionika u kliničkim ispitivanjima lijekova i drugim istraživanjima uz poštovanje operativnih procedura i usklađenost s regulativom. Sudjelujte u sastancima svih dionika kliničkih ispitivanja kao sponzor ili ugovorne istraživačke organizacije, bez brige, uz punu logističku podršku Pente.

Vrste sastanaka

Zamislite sastanak

O kojoj se vrsti sastanka radi? Korporacijski? S kolegama? Team building? Obuka ili prodajna konferencija? Možda stručno predavanje ili uvođenje novih proizvoda? Koji god sastanak trebate organizirati ili ste zamislili, Penta će ga odraditi transparentno i profesionalno.

eu
eu eu

Web stranicu je sufinancirala Europska unija u skladu s operativnim programom o konkurentnosti i koheziji Europskog fonda za regionalni razvoj.

Pročitajte Više