preloader

Komunikacija i promocija

Budite prepoznati u struci

Osmislit ćemo vam logo, primijeniti ga u svim promocijskim materijalima, izraditi mrežnu stranicu ili mobilnu aplikaciju za konferenciju, upravljati društvenim mrežama i učiniti vaš kongres globalno poznatim unutar određene skupine sudionika. Penta će učiniti sve potrebno za stvaranje pozitivne, trajne slike vašeg događanja.

Promocija

Privucite pravu publiku

Penta je fokusirana na aktivno sudjelovanje publike. To obuhvaća sve, od pokretanja mrežne stranice sa svim informacijama o konferenciji, do osvježavanja ili dizajniranja posebnog logotipa, čak i slogana za kampanje, društvene mreže i e-biltene. Rado ćemo vam pomoći i s idejnim projektom ako trebate pomoć oko prezentacije.

Iskusni \\\ Profesionalni \\\ Pouzdani \\\ Transparentni \\\ Inovativni \\\ Iskusni \\\ Profesionalni \\\ Pouzdani \\\ Transparentni \\\ Inovativni \\\

Digital

Omnichannel medijsko prisustvo

Pustite glas o svojem kongresu putem društvenih mreža, pošaljite priopćenja za medije na vrijeme ili snimite ozračje na konferenciji. Penta surađuje s vrhunskim dobavljačima u sferi audiovizualnog kako bi vaše događanje izgledalo sjajno i zvučalo izvrsno u svakoj fazi i tko god je na pozornici.

Podatci i analiza

Sve u stvarnom vremenu

Kako bi postigla najveću vrijednost, i to na potpuno transparentan način, Penta nudi neprestani nadzor putem online sučelja. Gdje god vaš tim u tom trenu bio, svi mogu pristupiti relevantnim i svježim podatcima o konferenciji i vidjeti sve što se zbiva: od prijava do drugih detalja.

eu
eu eu

Web stranicu je sufinancirala Europska unija u skladu s operativnim programom o konkurentnosti i koheziji Europskog fonda za regionalni razvoj.

Pročitajte Više